Let's do Modern Tamil Grammar
சிறுவர் இலக்கியத்தில் எண்வகை மெய்ப்பாடுகள்
Keywords:
Juvenile Literature, Fictio, Children's LiteratureAbstract
Dr. B. Periyaswamy
Assistant Professor, Department of Tamil, Dr. MGR Chockalingam Arts College, Arni, Thiruvannmalai – 632317, Tamil Nadu, India, MAIL ID: periyaswamydeva@gmail.com, CELL : 9345315385, https://orcid.org/0000-0002-7395-9699
Downloads
References
[1.] அகிலன். நல்ல பையன், தாகம், சென்னை, 1989.
[2.] இளம்பூரணர் (உரை), தொல்காப்பியம் பொருளதிகாரம், சாரதா பதிப்பகம், சென்னை, 2014.
[3.] கவிமணி தேசிக விநாயகம் பிள்ளை, குழந்தைச் செல்வம், பாரி நிலையம், சென்னை, 1993.
[4.] கூத்தபிரான். பயம் கொள்ளலாகாது பாப்பா, பழனியப்பா பிரதர்ஸ், சென்னை, 1994.
[5.] கோபாலகிருஷ்ணன், கல்வி. சுண்டுவிரல் சீமா, நியூசெஞ்சுரி புக்ஹவுஸ், சென்னை, 1984.
[6.] கோபாலகிருஷ்ணன், கல்வி. மாருதியின் மோட்டார், சகுந்தலை நிலையம், சென்னை, 1991.
[7.] கோபாலகிருஷ்ணன். கல்வி, மந்திரவாதியின் மகள், நியூசெஞ்சுரி புக் ஹவுஸ், இரண்டாம் பதிப்பு.
[8.] சாந்தகுமார், சி.ஜி. விடுமுறை நாட்களிலே, சென்னை புக்ஸ், 1986.
[9.] சுப்பிரமணியம், ரா. பாடு கண்ணே பாடு, கங்கை புத்தக நிலையம், சென்னை, 1989.
[10.] செல்லகணபதி, பாப்பா பாட்டுப் பாடுவோம். தொகுதி -2, பழனியப்பா பிரதர்ஸ், சென்னை, 1990.
[11.] சோலையப்பன். எம், விண்வெளியில் மஉறாமண்டூர் மண்ணாங்கட்டி, மீனாட்சி புத்தக நிலையம், மதுரை, 1988.
[12.] தமிழன்பன். குடைராட்டினம், கிறிஸ்தவ இலக்கியச் சங்கம், சென்னை, 1990.
[13.] திருச்சிபாரதன், போர் முடிந்தது,, அசோகன் பதிப்பகம், சென்னை, 1981.
[14.] பாணன், சமர்த்து மீனா, கங்கை புத்தக நிலையம், சென்னை, 1988.
[15.] பூவண்ணன், கண்ணன் மண்டபம், பழனியப்பா பிரதர்ஸ், சென்னை, 1974.
[16.] பூவண்ணன், சிற்பியின் மகள், வானதி பதிப்பகம், சென்னை, 1989.
[17.] பூவண்ணன், மாணிக்கத்தீவு, கங்கை புத்தக நிலையம், சென்னை, 1989.
[18.] மோகனரங்கன், ஆலந்தூர். கோ. பொன்னம்மா ஒரு புதுமைப் பெண், வசந்தா பதிப்பகம், சென்னை, 1990.
[19.] ரேவதி, அப்பன ராஜா, பழனியப்பா பிரதர்ஸ், சென்னை, 1992.
[20.] வசந்தன். வி.ர, காட்டுக்கு யார் ராஜா?(தொ.நூ), பப்ளிகேஷன் டிவிஷன், செய்தி ஒளிபரப்பு அமைச்சகம், புதுதில்லி,1992.
[21.] வள்ளியப்பா, அழ. (தொ.ஆ), சிறுவர் கதைப்பாடல்கள்(தொ.நூ), தமிழர் எழுத்தாளர் கூட்டுறவுச் சங்கம், சென்னை, 1977.
[22.] ஜெயலட்சுமி. கோ, நேர்மைக்குப் பரிசு, ஸ்ரீ நிலையம், சென்னை, 1990.
References
[1.] Agilan, Nalla Paiyan, Dhagam, Chennai, 1989.
[2.] Ilampuranar (Urai), Tholkappiyam Porulathikaram, Saratha Pathipagam, Chennai, 2014.
[3.] Kavimani desiga Vinayagam Pillai, Kuzhandhai Selvam, Pari Nilayam, Chennai, 1993.
[4.] Koothapiran. Bayam Kollalagathu pappa, Palaniyappa Brothers, Chennai, 1994.
[5.] Gopalakrishnan. Kalvi, Sundu viral seema, Newcentury Book House, Chennai, 1984.
[6.] Gopalakrishnan. Kalvi, Maruthiyin motor, Sagundhalai Nilayam, Chennai, 1991.
[7.] Gopalakrishnan. Kalvi, Mandhira vadhiyin magal, Newcentury Book House, Chennai, 2nd Edition.
[8.] Santhakumar, C.G., Vidumurai Natkaliley, Chennai Books, 1986.
[9.] Subramaniyam, R, Padu Kanna Padu, Gangai Puthaga Nilyam, Chennai, 1989.
[10.] Selvaganapathy, Pappa Pattu Paduvom (Vol-2),Pazhaniappa Brothers, Chennai, 1990.
[11.] Solaiyappan. M, Vinveliyil mauramandur Mannagkatti, Meenakshi Puththaga Nilyam, Madurai, 1988.
[12.] Thamizhanban, Kudairattinam, Kiruthuva Ilakkiya Sangam, Chennai, 1990.
[13.] Thiruthy Bharathan, Por Mudindhadhu, Asokan Pathipakam, Chennai, 1981.
[14.] Pannan, Samarthu Meena, Gangai Puthaga Nilayam, Chennai, 1988.
[15.] Poovanan, Kannan Mandabam, Pazhaniappa Brothers, Chennai, 1974.
[16.] Poovanan, Sirpiyinmagal, Vanathi Pathipagam, Chennai, 1989.
[17.] Poovanan, Manikkatheevu, Gangai Puththaga Nilyam, Chennai, 1989.
[18.] Moganarangan, Aalandhur. Ko. Ponnamma oru Puthumai Pen, Vasantha Pathipagam, Chennai, 1986.
[19.] Revathi. Appanna Raja, Pazhaniappa Brothers, Chennai, 1992.
[20.] Vasanthan, V.R. Kattuku Yar Raja? (tho.Nool), Publication Division, Seithi Oliparapu Amaichagam, India Arasu, 1992.
[21.] Valliappa. azha.(Vol.Ed.), Siruvar Kadhai Padalgal (Vol), Thamizhar Ezhuthalar Kutturavu Sangam, Chennai, 1977.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2025 Author
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Licensing terms
Authors who publish with Tamilmanam International Research Journal of Tamil Studies agree to the following terms: Authors retain copyright and grant the Tamilmanam International Research Journal of Tamil Studies right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License. that allows others to share (copy and redistribute the material in any medium or format) and adapt (remix, transform, and build upon the material) the work for any purpose, even commercially with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in Tamilmanam International Research Journal of Tamil Studies. Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in Tamilmanam International Research Journal of Tamil Studies. Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).